Due to the corona crisis, it is not possible for us to give you a welcome in person.
Fortunately, we are opened and check-in is completely contactless!
We guarantee the best prices on our accomodations!
We offer better prices than for example Booking or AirBnB.

Wat bieden wij aan?

De verschillende opties zijn:
BoostmyBookings software, om u te koppelen met meer dan 50 OTA's
Alle gastcommunicatie van check-in tot en met check- out en eventuele nazorg.
Wasservice
Optioneel linnengoed, handdoekservice en koffie/thee/shampoo/douchegel pakket per boeking.
Screening van de gasten, zover als mogelijk door het boekingsbeleid van het specifieke OTA optimaal in te richten en goede persoonlijke communicatie.
Afhandeling van alle betalingen via de OTA’s en onze eigen website, innen en terugbetalen van eventuele borgsommen.
Ons eigen ervaren schoonmaakpersoneel, door ons aangestuurd, die ‘wit’ werken, pensioen opbouwen, verzekerd zijn ingeval van schade of ongeluk tijdens het werk.

Ervaring telt

We hebben meer dan tien jaar ervaring met het hotelmatig verhuren van onze eigen woningen in Groningen. We kunnen u koppelen met meer dan 50 Online Travel Agents, waaronder Booking.com, AirBnB en Expedia via de BoostmyBookings software. Uiteraard aan u de keuze of u op elk kanaal vertegenwoordigd wilt worden. We bieden onze online prijsstrategie aan om de beste prijs te kunnen vragen voor uw accommodatie, deze service ontvangt u gratis als we uw woning beheren.

Lokale dienstverlening

Als lokale beheerder van uw woning, werken we met een klein en betrokken team.
Ons streven: zo hebt u, maar ook uw gast een vast aanspreekpunt en kunnen zij en u genieten van (ver)huur zonder zorgen. We zijn 24/7 bereikbaar en zijn in de buurt van uw woning, mocht dit nodig zijn.

Flexibel

We zijn flexibel. We kunnen van boeking tot en met check–out en nazorg voor u uit handen nemen. Als u liever zelf de boekingen blijft aannemen, kunt u dit ook zelf blijven regelen. U kiest dan voor een abonnement op de BoostmyBooking software. In overleg is veel mogelijk.

Reviews

Gerard Verver - Manager Prepress - Homeowner.
Ik liep al een tijdje na te denken om mijn huis te gaan verhuren. Wat mij een beetje tegen hield wat het gedoe van schoonmaken reserveringen regelen, online dingen onderhouden etc.
Via via ben ik met Diet in contact gekomen en na een kort gesprek waren we er snel samen uit. Diet zou het volledige beheer van de woning op zich nemen.


Ik heb Diet leren kennen als zeer voortvarend. Binnen no-time had ze het huis online staan. Ze heeft natuurlijke ook al ruime ervaring op dit gebied en kon mij van goede tips voorzien hoe mijn huis klaar te maken voor verhuur.
Ze heeft dan ook al het “gedoe” bij mij weggenomen. Ze zorgt voor ontvangst van gasten, onderhoud contacten met de gasten en zorgt er voor dat het huis weer tiptop in orde is.
Wat ik ook een enorme pre vind is dat Diet de mogelijkheid heeft om het huis op verschillende platformen aan te bieden voor verhuur waardoor het uiteindelijk meer wordt verhuurd. Daarnaast is Diet ook erg actief om haar bedrijf (en dus ook mijn huis) meer bekendheid te geven.

Voor mij is dit de ideale oplossing. Alle zaken omtrent de verhuur worden door Diet geregeld en ik verdien er ook een leuk bedrag aan. De samenwerking met Diet verloopt ook zeer goed.


Wiebe Bijlsma - Real Estate Investor - Homeowner.
Heerlijk kan ik in een woord zeggen. Overnachten in Stijl verzorgd nu geruime tijd het beheer van mijn woning. Duidelijke communicatie en altijd bereid om stap extra te zetten om de gasten een mooie tijd te geven. Dankzij Diet en Overnachten in Stijl heb ik de rust en het vertrouwen dat alles geregeld wordt en heb er geen omkijken naar.


Van ontvangst, vertrek, schoonmaak en wensen van gasten, je kunt het met een gerust hart aan hen overlaten. Wat ook fijn werkt is dat Diet alle communicatie via de diverse brekingskanalen verzorgd, advertentiebeheer en recensies. Alles onder 1 dak, echt een aanrader.


Interesse? stuur een mail!

Stuur vrijblijvend een mail, we proberen deze zo snel mogelijk te beantwoorden!

Name

E-mail

Phone number

Location

Message

Prijzen BoostmyBookings

€90,-

Per maand

Extra gebruiker

€10,- per gebruiker, per maand

Extra woning / extra kamer type*

€25,- per woning / kamer type, per maand

Extra kamer (zelfde type)

€5,- per kamer, per maand

Alle prijzen exclusief btw.

Onze partners

Do you have any questions? ask them!